Sarajlije Tomislavgrad
The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Škola u Sarajlijama pokrenula akciju darivanja Majčinog Sela u Međugorju

Škola u Sarajlijama pokrenula akciju darivanja Majčinog Sela u Međugorju

Škola u Sarajlijama neprestano nas uveseljava lijepim vijestima u ovo predblagdansko vrijeme. Tako su učenici i njihove učiteljice pokrenuli akciju kojom su svojim prilozima i darovima darovali štićenike Majčinog Sela u Međugorju.

1Skolaakcija2.jpg - 254.57 kb

 

"Bliži se Božić,blagdan ljubavi,mira i darivanja. Kao i prijašnjih godina, tako su i ove godine učenici i djelatnici OŠ Ivana Mažuranića-Tomislavgrad,odlučili svojim prilozima i darovima darovati štićenike Majčinog Sela u Međugorju. Potaknute tim primjerom odlučile smo sa svojim učenicima sudjelovati u toj hvale vrijednoj akciji. Nadamo se da će naši skromni darovi bar na jedan dan usrećiti i razveseliti djecu u Majčinom Selu. Svim učenicima PŠ Sarajlije kao i njihovim roditeljima od srca zahvaljujemo na svakom prilogu.
Neka je svima vama kao i onima kojima je ova pomoć upućena Sretan i blagoslovljen Božić te uspješna i vesela 2016. godina."

Tekst i foto: Ljubica Miškić

1Skolaakcija1.jpg - 60.64 kb

1Skolaakcija3.jpg - 140.03 kb

1Skolaakcija5.jpg - 98.11 kb

1Skolaakcija6.jpg - 191.52 kb

1Skolaakcija7.jpg - 181.86 kb

1Skolaakcija8.jpg - 181.45 kb