Sarajlije Tomislavgrad
The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Prezentacija HKUD Sarajlije, Livno, 18. rujna 2023. god.

Prezentacija HKUD Sarajlije, Livno, 18. rujna 2023. god.

U nastavku je prezentacija Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva "Sarajlije" Tomislavgrad održane u Livnu, 18. rujna 2023. godine u PTC Forum, na završetku projekta "Unutarnje uređenje Doma kulture Sarajlije". U ovoj fazi projekta uradili smo predvorje, stepenište, toalet, kotlovnicu, ured mjesne zajednice i postavili unutarnja vrata u nekoliko prostorija. Cijeli posao je uradila naša lokalna firma PP Gradnja. Projekt smo uradili zajedno sa Centrom za građansku suradnju iz Livna, a sama inicijativa je financirana u sklopu šireg projekta naziva "Snaga lokalnog, zajedno za lokalni razvoj", koji je financirao USAID (Američka agencija za razvoj). 

1_Prezentacija_HKUD_SARAJLIJE.jpg - 34,53 kB

 

 

 

Sarajlije

više članaka

14. prosinca 2016. godine   Božić u mom selu   Stoji majka na proplanku, pogled luta u daljine, s nestrpljenjem ona čeka, svoga sina iz tuđine.

Ukoliko i vi imate fotografije Božića u našem kraju, Sesvetskom Kraljevcu, Splitu, Munchenu, iz bilo kojeg mjesta gdje žive naši sarajlijani, molimo vas da...

26.12.2023.godine Božić u Sarajlijama 2023 Foto: Mate Sladoja Fotografije šaljite na kontakt e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota....