The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Apel rodilja osnovnoškolaca

Apel rodilja osnovnoškolaca

16.10.2020.godine

Apel rodilja osnovnoškolaca

Na 31. radnoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad iznesen je apel roditelja osnovnoškolaca koji autobusom putuju iz mjesta ispod Ljubuše u zgradu Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu na nastavu.

Naime, roditelji ukazuju na to kako je prije postojala autobusna linija na relaciji Letka - Vedašić - Oplećani. Autobus je polazio u 12 i 15 sati kada zavši nastava. I kako je ta linija od početka ove školske godine ukinuta.

Sada po završetku nastavnih sati djeca moraju čekati na autobusnom kolodvoru sat vremena do iduće autobusne linije koja kreće sa kolodvora u 13 i 15 sati.

Ističu problem često zaključane čekaonice, kao i činjenicu kako djeca često po nevremenu ostaju vani tih sat vremena dok čekaju autobus.

Mole koncesinara, zaduženog za prijevoz školske djece, kao i instituciju Općinu Tomislavgrad, da autobusnu liniju koja polazi sa kolodvora u 12 i 15 sati, a kreće se na relaciji Mokronoge - Lug - Kuk - Sarajlije, produži na relaciju Letka - Vedašić - Oplećani, čime bi problem bio djelimično rješen.