Sarajlije Tomislavgrad
The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

I Ivan Buntić traži sučeljavanje na Radiju Tomislavgrad

I Ivan Buntić traži sučeljavanje na Radiju Tomislavgrad

10. listopada 2020. godine

I Ivan Buntić traži sučeljavanje na Radiju Tomislavgrad

Ivan Buntić, kandidata za načelnika općine Tomislavgrad ispred HNP-a i HDZ 1990. slaže se s dva druga kandidata da je izostanak sučeljavanja na Radiju Tomislavgrad neprihvatljivo te zahtjeva promjenu odluke vodstva Radija.

Njegove priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Kao kandidat za načelnika ispred HNP-a i HDZ 1990, ovim priopćenjem obraćam se cjelokupnoj duvanjskoj javnosti, a vezano je za odluku rukovodstva Radija Tomislavgrad o neodržavanju sučeljavanja kandidata za načelnika i nositelje lista za Općinsko vijeće. 

Ovdje ću se složiti s druga dva kandidata i smatram ovu odluku neprihvatljivom, a sučeljavanje iznimno važnim kako bi birači mogli donijeti objektivan sud o kvaliteti programa i kandidata svih stranaka. Zato pozivam protukandidate iz druge dvije stranke da mi se priključe u potpisivanju zajedničkog zahtjeva prema odgovornima na RTG-u da bez odgađanja organiziraju sučeljavanje. 

S poštovanjem

Ivan Buntić, mag.ing.agr/mag.oec